Lange wandeling, een waar genot met julius K9

Écht genieten van een lange wandeling? Kies dan voor de nieuwe IDC Longwalk-tuigen van het bekende Julius K9!

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat het lichaam van de hond tijdens wandelingen constant onderhevig is aan trillingen, die op lange termijn een schadelijk effect op de gewrichten kunnen hebben. Dit revolutionaire tuig is speciaal ontworpen om de gewichten te ontlasten en de hond zo veel mogelijk bewegingsvrijheid te bieden!

Het Longwalk-tuig heeft een absorberend systeem met elastische elementen op drie plaatsen, waardoor er geen ongelijke druk op verschillende delen van het lichaam wordt uitgeoefend. Het DuoFlex-systeem aan de voorzijde zorgt dat het tuig als het ware ‘meebeweegt’ met de passen aan de hond: dit zorgt voor veel meer comfort én bewegingsvrijheid voor het dier!

Om plotselinge druk of rukken aan het tuig te voorkomen, is het Longwalk-tuig bovendien voorzien van een ronde bevestigingsring voor de looplijn die ruimte heeft om heen en weer te bewegen. Dit zorgt ervoor dat de druk van de riem op het tuig geleidelijker en dynamischer is. Reflecterende strepen en glow-in-the-dark elementen zorgen voor goede zichtbaarheid, aan de bevestigingen kun je zijtassen en zaklampen bevestigen en natuurlijk kun je dit tuig ook naar jouw eigen smaak aankleden met de bekende Julius-labels!

Plaats een reactie